(Tooltip)
Sidan ser nästan lika bra ut i Internet Explorer som i andra browsers (efter mycket slit)  
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/scripts/connect.php on line 6
2006-03-24

Slutet på början

De sista två dagarna i Tokyo togs det inte lika mycket bilder som innan så jag klumpade ihop dem till ett album istället. Yasukuni Jinja är ett lite intressant tempel på det sättet att det har en stark förknippning med andra världskriget och Japans enligt dem själva storslagna insatser. Dit går president Koizumi varje år för att be och då blir Korea skitsura eftersom Japan i själva verket betedde sig som svin, belägrade och slog ihjäl en massa människor i Asien, speciellt i Korea. Det är rätt dumt men asiaterna har en lång historia av att inte komma överens om vad som egentligen hände vid olika historiska tillfällen.

Vi gick också dumt nog en vända runt kejserliga palatset trots att vi visste hur enormt det är och att man inte fick gå in och se någonting. Sen hamnade vi i Ginza som är ytterligare ett shoppingdistrikt men den här gången av lite exklusivare slaget. Vi hade knappt råd att ens titta på annat än Mac World men det var rätt tufft.

På kvällen hade vi tänk gå på en noise-spelning men jag feltolkade flyern vi plockat på oss så det blev en mer ordinär tillställning och inte utflippad oljudskavalkad. Vi kom dit en timme efter att de öppnat men trodde att det skulle vara lugnt ändå eftersom de hade 6 olika band under kvällen. Den japanska live-scenen funkar dock inte så utan varje band spelar oftast bara i 15-20 minuter och sen riggas det snabbt om för nästa så det tog slut på bara en timme efter att vi kom dit. Skapligt snopet när vi betalat inträde och en sunkig iskaffe till överpris som obligatorisk drink.

Sista dagen gick mest ut på att packa ut oss ur vandrarhemmet och åka till Hong Kong.

Nu är det slut.
Warning: mysql_free_result(): 8 is not a valid MySQL result resource in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/footer.php on line 23 Warning: mysql_close(): 6 is not a valid MySQL-Link resource in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/footer.php on line 24