(Tooltip)
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/scripts/connect.php on line 6
Sidan ser nästan lika bra ut i Internet Explorer som i andra browsers (efter mycket slit)  
2006-07-16

Världens ovanligaste färg

http://www.nintendo.co.jp/ds/lite/color/index.html

Hahaha! Seriöst! Hur dålig koll kan man ha! Om jag blundar kan jag med min inre syn se alla de kungar och hjältar klätt sig i rosa och utfört sina nobla och rättrogna gärningar; inga!! De har ju två blåa modeller så kanske var det tänkt att de skulle vara lite fyndiga och kalla den "No Blue, Pink!" men en dålig telefonförbindelse förvanskade det. Rykten säger att detta har hänt förrut när Nintendo-anställd A ringde Nintendo-anställd B och talade om att deras nästa stora spel skulle heta "Monkey Kong" och resultatet blev "Donkey Kong". Andra teorier om varifrån spelet fått sitt namn handlar om felskrivningar, suddiga fax och felöversättningar men tyvärr är de alla felaktiga enligt spelets skapare Shigeru Miyamoto. Glädjedödare som han är har han upprepade gånger förklarat att han ville nyansera apan som envis som en åsna och förmodligen var han bara för utländsk för att veta att en sådan associering inte är direkt uppenbar för den engelsktalande hjärnan.

När jag var och shoppade med Cheryl idag hittade vi en klocka i en annan intressant nyans av rosa kallad "pinksea". Det var nästan självlysande indutri-chock-rosa och jag undrar hur de lyckades associera ihop det med havet. Något är fel i Japan.

Kommentera

Evy säger:
2006-07-17 20:00:03
AHAHAHA!!! Japan är ju helt fantastiskt!! Undrar om Nintendo DC Noble Pink kan tänkas martcha en viss mp3 spelare, Cotton Candy Pink...? ;)
Nu är det slut.
Warning: mysql_free_result(): 10 is not a valid MySQL result resource in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/footer.php on line 23 Warning: mysql_close(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in /storage/content/92/109992/japan.backlin.se/public_html/footer.php on line 24